DaVinci Resolve video montage

Wil je die vakantiefilms nu eindelijk eens gemonteerd hebben? Dan biedt de Videoclub Borne wellicht de oplossing! De Videoclub Borne geeft hiervoor de cursus DaVinci Resolve videomontage!  

Dit kun je na les 2.        Eindfilms DaVinci Resolve Basiscursus Najaar 2022

Het populaire (en gratis) montage programma DaVinci Resolve is geschikt voor zowel Apple als Windows en is ’s werelds enige oplossing die al je functies combineert in één softwaretool: bewerking, kleurcorrecties, visuele effecten, bewegende beelden en audio postproductie! De elegante, moderne interface is relatief snel te leren voor nieuwe amateur gebruikers, maar ook prima bruikbaar voor de meer professionele gebruikers. Het is alsof je je eigen post-productie studio hebt in één programma!

Deze VCB basiscursus (najaar 2023) richt zich specifiek op alleen het video montage deel van het programma en is bedoeld voor beginners. Je hoeft dus geen ervaring te hebben met het programma. DaVinci Resolve werkt zowel op de (meest gangbare) Windows en Apple computers en is een Engelstalig programma.

De basiscursus zal bestaan uit 5 lessen op de donderdagavonden in de even weken, van 19:00-22:00 uur en wordt gegeven in ons clubgebouw De Fontein. De cursus wordt gegeven door ons clublid Bertie Borggreve. Na de basiscursus kun je in het voorjaar van 2024 verder gaan met de DaVinci Resolve Gevorderden cursus van de Videoclub Borne (zie Cursusdata).

Zie ook het VCB expertisecentrum: DaVinci Resolve Tips & Trucs

VCB lidmaatschap en kosten cursus

Voor het volgen van deze cursus dien je lid te zijn van de Videoclub Borne (zie VCB lidmaatschap). Naast het lidmaatschap bedraagt de prijs dan slechts 30 euro voor de gehele cursus (dus 5 avonden in De Fontein). Met het VCB lidmaatschap kun je behalve deze cursus, ook de clubavonden met de diverse interessante gastsprekers van de videoclub bezoeken (zie Clubavonden).

Voor meer informatie en/of opgave, mail naar lau@hopmans.demon.nl (of bel tel. nr. 06-23408748). De cursus start alleen bij voldoende deelnemers.

——————————————————————————————————————

De Videoclub Borne (VCB) is een vereniging van amateur filmers uit midden Twente. Onze club bestaat sinds mei 2001 en heeft momenteel zo’n 60 leden uit Borne, Hengelo, Almelo en Hof van Twente. Onze activiteiten bestaan uit clubavonden (met vooral veel interessante gastsprekers en films), diverse cursussen en praktijkavonden (waar je vooral zelf en samen met anderen aan de slag gaat). Zie onze website Videoclub Borne voor meer details.

——————————————————————————————————————